Ontwerper

Robert Bronwasser

Ontmoet Robert Bronwasser, succesvol ontwerper die is grootgebracht in een creatieve familie en in 1992 cum laude afstudeerde als industrieel ontwerper aan de TU Delft. Onmiddellijk na zijn afstuderen richtte hij zijn eerste ontwerpbureau op, en sindsdien heeft hij een eigen studio gehad, waar hij samen met een diverse groep opdrachtgevers producten heeft ontworpen die naadloos integreren in ons dagelijks leven.

Met een heldere visie en een onmiskenbare signatuur heeft Robert Bronwasser een divers portfolio opgebouwd, gevuld met producten die zich kenmerken door hun intuïtieve combinatie van vorm en functie. Zijn ontwerpen roepen niet alleen bewondering op, maar ook een glimlach op het gezicht van de gebruiker.

Occony en Robert Bronwasser

Occony en Robert Bronwasser hebben één gedeelde passie: het ontwikkelen van duurzame producten waarbij de gebruiker centraal staat. Occony, als een opkomend merk dat vernieuwing en frisse inzichten omarmt, sluit naadloos aan bij de ontwerpaanpak van Robert. Beiden staan voor het inspelen op veranderingen en het ontwikkelen van functionele oplossingen.

De producten van Occony onderscheiden zich niet alleen door het gebruik van duurzame materialen, maar ook door hun modulariteit, herbruikbaarheid en lange levensduur. Kwaliteit, zowel in materiaal als afwerking en ontwerp, staat centraal.

Deze samenwerking tussen Occony en Robert Bronwasser brengt niet alleen kennis en ervaring samen, maar biedt ook een meerwaarde die je kunt voelen en zien.
Ontdek de innovatieve en duurzame wereld van Robert Bronwasser en Occony, waar vorm en functie samenkomen om producten te creëren die je niet alleen gebruikt, maar waarvan je ook geniet.