Ch. 01

Media publicatie

Occony en Kisch lanceren circulaire werkplekken

De gedeelde zorgen voor het milieu en visie op duurzaamheid zorgen voor een nieuwe lokale samenwerking. Occony & Kisch lanceren gezamenlijk een vernieuwende circulaire werkplekcollectie waarin sustainable design en 126 jaar vakmanschap samenkomen. 

De nieuwe collectie bestaat uit single- en duo werkplekken die naar wens zijn uit te breiden met tal van opties. Duurzaamheid was het belangrijkste vertrek bij ontwikkeling. Zo worden alle werkplekken geproduceerd in Nederland, zijn de bureaubladen gemaakt van gerecyclede (bio based) afvalstromen en zijn ontwerpkeuzes gemaakt om het gebruik kostbare nieuwe grondstoffen te minimaliseren. 

Naast het strakke design en de duurzame samenstelling is er niet bezuinigd op kwaliteit. Zo zijn de elektrische zit-sta werkplekken voorzien van Linak hefkolommen & besturing en voldoen deze aan de geldende Europese Arbonormen. 

Occony & Kisch streven naar een duurzame klantrelatie en dragen na uitlevering en montage zorg voor het onderhouden van de meubels en zien toe op terugname. De werkplekken zijn uitermate geschikt voor refurbishment en recycling. Op deze manier blijven waardevolle grondstoffen ook voor volgende generaties behouden.

Om duurzaamheid in de interieurbranche (meer) mainstream te maken zullen Occony en Kisch de nieuwe collectie actief op de markt aanbieden. Kleine bestellingen worden vanuit voorraad geleverd en grote projecten worden in overleg met de klant uitgeleverd en/of op locatie gemonteerd. De komende jaren zullen partijen zich in blijven spannen om de producten nog verder te verduurzamen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Webdesign by Trashure Studio | copyright @2019 Occony

Nieuwsbrief