Ch. 01

Persbericht

Occony & DSM-Niaga | Ecor tekenen Memorandum of Understanding (MuO)

Occony werkt dagelijks aan gezonde producten van biologische materialen. Producten die bovendien zijn ontworpen om meervoudige levenscycli mee te gaan. Form follows nature.

Occony hanteert daarbinnen acht impact principes, zie hiervoor https://occony.com/impact-statement/. Alle principes tezamen creëren een fundament waarmee de levenscycli van grondstoffen wordt geoptimaliseerd en waarin we toewerken naar een positieve CO2 balans. Zo kan men zorgeloos blijven genieten van mooi en functioneel interieur-design.

Key-partnerships zijn van eminent belang om onze belofte waar te maken. We zijn daarom verheugd om op vrijdag 25 oktober, tijdens de Dutch Design Week, met DSM-Niaga-Ecor een Memorandum of Understanding (MoU) te tekenen. Door het tekenen van de MoU formaliseren partijen publiekelijk de overlappende visie op circulariteit en nemen verantwoordelijkheid voor het groeiende afvalprobleem.

Occony is één van de innovatieve deelnemers in de koplopersgroep die samen met DSM-Niaga en ECOR de NEP-panelen exclusief in productvorm op de markt zullen brengen. De MoU houdt verder in dat Occony de beperkte productiecapaciteit exclusief zal afnemen. De komende tijd zullen de genoemde partijen de samenwerking verder intensiveren.

Occony is specialist op het gebied van gezond circulair interieur en focust zich op hoogwaardige kantoor- en hospitality inrichting. Voor meer informatie zie www.occony.com.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Webdesign by Trashure Studio | copyright @2019 Occony

Nieuwsbrief