Ch. 01

Media publicatie

Schermafbeelding 2020-07-29 om 15.03.59
Occony en KeyPro richten circulaire hotelkamer in

Keypro heeft een circulaire hotelkamer ingericht in het Jacob Douwe Egberts Expierence Centre in Utrecht. KeyPro is het eerste meubelverhuurbedrijf dat inrichtingen van circulaire meubels en woonaccessoires gaat aanbieden. De kamer is o.a. ingericht met circulaire interieurproducten van gevestigde namen zoals het Revive matras van Auping en producten van het Nederlandse designlabel Occony. Bezoekers uit de zakelijke markt kunnen in de ingerichte hotelkamer kennis maken met deze nieuwe circulaire producten en de visie op duurzaamheid van het koffiemerk, Keypro en haar partners.

Circulariteit bij KeyPro
Bas Anneveldt, mede-eigenaar KeyPro: “Veel bedrijven zijn volop bezig met circulariteit. Nederland wil in 2050 een circulaire economie zijn. Een economie zonder afval, waarbij alles draait op herbruikbare grondstoffen. In 2030 moeten we al 50% minder primaire grondstoffen – mineralen, metalen en fossiel – gebruiken. Daarom willen we bedrijven enthousiast maken om de huidige circulaire transitie op de werkvloer door te zetten naar de woonkamer. Het bedrijfsleven kan hierbij een belangrijke schakel zijn. Met als ultieme doel: meer bewustwording creëren bij mensen thuis.”

Circulaire samenwerking

De gedeelde visie op het gebied van duurzaamheid en circulariteit van Keypro en Occony was het startpunt voor een constructieve samenwerking. Occony ontwikkelde voor de hotelkamer een custom made coffeedesk, bedsidetable en salontafel. Alle producten zijn ontwikkeld volgens het duurzaamheidsframework dat door Occony wordt gebruikt bij de ontwikkeling van haar producten.

De belangrijkste duurzaamheidskenmerken

  • Vervaardigd uit afvalpapier
  • Volledig refurbish- en recyclebaar
  • In Nederland geproduceerd
  • Remontabele constructie
  • Vrij van Vluchtige Organische Stoffen
  • Terugname garantie

Lees hier het volledige artikel van Keypro

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Webdesign by Trashure Studio | copyright @2019 Occony

Nieuwsbrief