Ch. 01

Persbericht

Geert-Jan Smits treedt toe tot de Raad van Advies van Occony

Geert-Jan Smits is per 15 november jl. toegetreden tot de Raad van Advies van Occony. Geert-Jan heeft een passie voor duurzame initiatieven en zal vanuit zijn kennis en netwerk een bijdrage leveren aan de groei en het succes van Occony. Hij heeft jarenlange ervaring als ondernemer in verschillende branches als consultancy en retail.

Geert-Jan is oprichter en CEO van Flinders, een design woonwinkel die meer dan 36.000 designmeubels, lampen en woonaccessoires verkoopt in Nederland, België en Duitsland.

Flinders heeft een woonwinkel in Zaandam, een designstudio in Gent, webshops en een Flinders Café in Groningen. Hiernaast is Geert-Jan bestuurslid van INretail.

Voorheen was hij oprichter en CEO van Jungle Minds een internetadvies- en ontwerpbureau gevestigd in Amsterdam.

“Occony is een vernieuwend initiatief op het gebied van circulair ondernemen dat grote impact kan hebben op de traditionele interieurbranche. De grondstoffen voor de collectie zijn afkomstig van afvalstromen. En einde levensduur worden deze teruggenomen voor de productie van nieuwe items. Het jonge bedrijf levert zo een mooie bijdrage aan een betere wereld, zonder gebruik te maken van nieuwe grondstoffen.”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Webdesign by Trashure Studio | copyright @2019 Occony

Nieuwsbrief